Nieuws
Ontknoping bedrijvencompetitie Batho tijdens finale op 26 januari
 
Geplaatst: 10 januari 2013

Deelname voornamelijk eigen leden, twee nieuwe teams van één bedrijf
Zeven teams doen mee aan de bedrijvencompetitie van Batho. De deelnemers zijn voornamelijk leden van de eigen club.
De badmintonvereniging Batho uit Tholen staat aan de vooravond van een uniek evenement. Zaterdag 26 januari wordt de finale gespeeld van de eerste Thoolse bedrijvencompetitie. Aan het duel om de hoogste plaats doen zeven bedrijventeams mee. Twee teams van de C1000, Wilthagen Vleeswaren uit Tholen, computerbedrijf Excellentia uit Capelle aan de IJssel, De Kleine Winst uit Sint Philipsland, plaatsgenoot MPL laboratoriatechniek en 't Rijks uit Bergen op
Zoom.
Het is voor het eerst dat de badmintonclub een dergelijk evenement organiseert. Volgens Bathobestuurslid Ferry Lammers bevordert het samen sporten de teamgeest binnen het bedrijf. Daarnaast is het een uitstekende gelegenheid overtollige kilo’s kwijt te raken en mogelijk komen er door de actie ook nieuwe leden bij. Tot dusverre hebben de deelnemers zich volgens hem uitstekend geamuseerd en met veel enthousiasme en inzet de shuttle geraakt. Of er daardoor ook sprake is van een ledenaanwas, is niet helemaal zeker.
,,Op 26 januari krijgt iedereen een invulformulier mee waarin de ervaringen kunnen worden genoteerd. Aan de hand daarvan kunnen we evalueren of het evenement is geslaagd en of we er mee zullen doorgaan. In elk geval heeft het op onze naamsbekendheid een gunstige uitwerking.” Batho telt ongeveer 80 spelende leden. Er staan teams genoteerd in de derde- en vijfde klasse van de badmintonbond, terwijl ook de jeugdteams behoorlijk presteren.